WEBSITE

ORGANISEER JIJ EEN EVENEMENT?

Om je (sport)evenement, je producten of je services bekend te maken via het internet is een eigen website heel handig. Ook hiervoor kun je terecht bij Zeeland Running. De websites zijn responsive, dat wil zeggen dat deze zowel op een PC, tablet of telefoon goed zichtbaar is. Afhankelijk van je wensen kan de website bestaan uit een statische pagina tot aan dynamische websites met evenement faciliteiten, gebruik makend van een Ideal/Paypal betaalmodule. De websites kunnen eventueel worden gehost op de server van Zeeland Running, evenals het aanvragen of verhuizen van de domeinnaam.

Voor meer informatie en uitleg over de mogelijkheden neem je contact op via info@zeelandrunning.nl De websites hieronder zijn door Zeeland Running ontwikkeld:

KOSTEN

De kosten voor het bouwen van een website zijn afhankelijk van je wensen. Voor een statische single page site (waar je zelf berichten op kunt zetten) betaal je € 50. Als je evenementen organiseert en je wilt je deelnemers via de website(Ideal/Paypal) laten betalen dan kom je (incl. software) op € 150.  Alle bedragen zijn incl. BTW. Bel 06-41841118 om te informeren naar de mogelijkheden.

ZAKLOOP NISSE

RUNNERSWORLD BAANCIRCUIT

OOSTERSCHELDELOOP

LADIESRUN GOES

ZEELAND IN BEWEGING

MEIDOORNLOOP NISSE

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118