SAMEN LEREN HARDLOPEN

I.v.m,. de maatregelen die het kabinet heeft genomen naar aanleiding van de Coronacrisis zal de de startersgroep van april 2020 niet doorgaan. Vanaf 10 september, indien de maatregelen zijn opgeheven, zal een nieuwe groep van start gaan.

Onder deskundige leiding de techniek leren van het hardlopen? Dat kan bij de startersgroep hardlopen van AV ’56. Al meer dan 1000 mensen gingen je voor. We leren je een techniek die minder belastend is voor het lichaam. Daarnaast is samen lopen gezelliger en geeft het meer motivatie!

Vanaf donderdag 10 september begint de startersgroep hardlopen, elke donderdag om 20:00 uur. De lessen zullen plaatsvinden op de atletiekbaan in Goes.

VOOR WIE

De starterscursus is geschikt voor iedereen vanaf 13 tot 70 jaar. Dus doe lekker mee samen met je dochter/zoon of met je vriend(in). Ook oudere deelnemers zijn van harte welkom. Je bent nooit te oud om te beginnen met hardlopen. In het verleden hebben 60plussers deze cursus met succes volbracht. Je kunt met deze cursus meedoen ook al heb je geen conditie.
Heb je in het verleden een blessure gehad en je weet niet zeker of je dit wel aan kunt? Als je niet probeert dan weet je het niet. Onze methode leert je de juiste techniek om blessurevrij te kunnen hardlopen. Als je binnen drie weken na aanvang wilt stoppen dan krijg je je geld terug.

KOSTEN

Deelname aan de starterscursus op donderdagavond kost €50. Dat is inclusief toegang tot het fysio inloopspreekuur van Fysio for You. Voor inschrijving gebruik de knop op hieronder. Heb je in het verleden al eens aan deze cursus meegedaan maar wil je nog een keer meedoen? Dan krijg je een korting van 20%. Vraag daarvoor de kortingscode via het contactformulier. Leden van AV ’56 doen gratis mee.

Super deze training. Ik ben er mee begonnen omdat ik telkens een blessure kreeg tijdens hardlopen. Nu na deze training al een paar maanden blessure vrij en mijn looptempo verhoogd!!
Super die starterstraining van zeeland running!! Na 12 weken op een goede en gezonde manier een half uur achtereenvolgend te kunnen lopen!Zeker een aanrader voor een ieder die van lekkere buitenlucht houdt! thnxx voor de starterstrainingen en zeker een lid erbij!
De trainingen van Zeeland Running waren top!
Zeker een aanrader om de starterscursus hardlopen te doen als beginnend hardloper! Gezellige sfeer enthousiaste trainers
Meegedaan aan de beginnerscursus hardlopen. Een goede opbouw en veel aandacht voor houding en techniek. De cursus is goed te volgen en een fijne, positieve begeleiding! Geweldig om na 3 maanden gewoon 30 minuten te kunnen hardlopen!
Prettige omgang en altijd een goede sfeer ervaren. In groepsverband lopen werkt motiverend. Gezellig was het ook 

Ik heb net de starterscursus afgerond. Ik ben heel bij dat ik het gedaan heb. Het was leuk en ik heb er veel geleerd. Ik stroom nu door naar de volgende groep.

Ik beveel het zeker aan. Voor elk niveau

2 september 2019 gestart met de startersgroep. Nu nog 1 les en dan zitten de 12 weken er al weer op! Jos ik wil je bedanken voor je hulp dusver. Ik vindt je een prettige trainer en ben blij dat ik deze stap heb gezet! Ik raad iedereen aan deze cursus te volgen want het is meer dan de moeite waard!
TamaraCursist September 2016
DebbyCursist Januari 2016
FemkeCursist Januari 2016
LisetteCursist Januari 2016
DinekeCursist April 2017
SanneCursist September 2017
NathalieCursist September 2019
LeonieCursist September 2019

MARJOLEINE BLOGT OVER DE STARTERSCURSUS

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING