PERSOONLIJK SCHEMA

Is er een bepaald doel dat je wilt bereiken maar je weet niet hoe je er voor moet trainen?

Een persoonlijk hardloopschema helpt je jouw doel te bereiken. De gratis schema’s op internet houden geen rekening met je persoonlijke omstandigheden. Bij een persoonlijk schema wordt rekening gehouden met je fysiologische mogelijkheden, je wensen en je ambities. Of je nu een beginnende hardloper bent die 5km onafgebroken wil lopen óf een doorgewinterde atleet die een snelle tijd op de Marathon wil neer zetten. Met een persoonlijk schema help ik jou je doel sneller te bereiken.

KOSTEN

De persoonlijke schema’s werken met fysiologische trainingszones op basis van hartslag. Om die zones te bepalen moet je eerst een Omslagpuntmeting te doen. Hierdoor kan effectiever en efficienter worden getraind wat zeker bij een marathonvoorbereiding erg belangrijk is.

Een persoonlijk schema is gratis voor de eerste 4 maanden, onder de voorwaarde dat je eerst de omslagpuntmeting doet. Je krijgt gedurende de looptijd van het schema ondersteuning via mail, whatsapp of via de telefoon.

Je wordt gevraagd om een intakeformulier in te vullen met je persoonlijke gegevens, je huidige trainingsgewoonten, je blessureverleden en je ambities.

health-test-patient-hospital-002-512

We maken een afspraak om een omslagpuntmeting uit te voeren waarin je hartslagzones worden bepaald. Tijdens de test wordt ook je intakeformulier besproken

Vervolgens ga ik een trainingsplan maken gebruik makend van jouw intakeformulier en de uitslag van de test. Dit is een schema voor 4 maanden.

Via mail, whatsapp, messenger of telefoon kan je altijd  vragen stellen

Als je een hardloophorloge hebt waarmee je je trainingen kunt uploaden naar Strava of Garmin Connect, dan kan ik online bekijken hoe de trainingen gaan en zien en of er bijsturing nodig is. Kijk hier voor een voorbeeld.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING