PERSOONLIJK HARDLOOPSCHEMA

Bereik je doel met een persoonlijk hardloopschema! Je weet niet hoe je moet trainen om je doel te bereiken? De gratis schema’s op internet houden geen rekening met je persoonlijke omstandigheden. Bij een persoonlijk hardloopschema wordt rekening gehouden met je fysiologische mogelijkheden, je wensen en je ambities. Of je nu een beginnende hardloper bent die 5km onafgebroken wilt lopen óf een doorgewinterde atleet die een snelle tijd op de Marathon wil neer zetten. Met een persoonlijk hardloopschema help ik jou je doel sneller te bereiken.

OMSLAGPUNT METING

Een persoonlijk hardloopschema werkt met fysiologische trainingszones op basis van hartslag. Om die zones te bepalen moet je eerst een Omslagpunt meting te doen. Hierdoor kan effectiever en efficienter worden getraind wat zeker bij een marathonvoorbereiding erg belangrijk is.

Een persoonlijk hardloopschema is gratis voor de eerste 3 maanden, als je eerst de omslagpunt meting doet. Je krijgt gedurende de looptijd van het schema ondersteuning via mail, whatsapp of via de telefoon.

Indien je na de looptijd besluit te verlengen dan kan je een nieuw schema van 3 maanden aanvragen. De kosten daarvan zijn €25 (AV ’56 leden krijgen nog eens 20% korting).

HOE WERKT HET?

Je wordt gevraagd om een intakeformulier in te vullen met je persoonlijke gegevens, je huidige trainingsgewoonten, je blessureverleden en je ambities.

health-test-patient-hospital-002-512

We maken een afspraak om een omslagpuntmeting uit te voeren waarin je hartslagzones worden bepaald. Tijdens de test wordt ook je intakeformulier besproken

Vervolgens ga ik een trainingsplan maken gebruik makend van jouw intakeformulier en de uitslag van de test. Dit is een schema voor 4 maanden.

Via mail, whatsapp, messenger of telefoon kan je altijd  vragen stellen

Als je een hardloophorloge hebt waarmee je je trainingen kunt uploaden naar Strava of Garmin Connect, dan kan ik online bekijken hoe de trainingen gaan en zien en of er bijsturing nodig is. Kijk hier voor een voorbeeld.

Ervaringen van klanten

Na het doen van de test..omslagpunt berekenen een schema op maat gekregen met als doel mijn eerste marathon. Het schema sloot helemaal aan op mijn onregelmatige werk/ diensten. Fijne begeleiding , en support van Jos tijdens de trainingsweken. Was altijd bereikbaar voor vragen en tips! Dankzij de begeleiding en hulp van Jos mijn eerste marathon in 4.17 uur uitgelopen!
Dank je wel Jos!!
Grenzen verleggen, dat was mijn uitdaging: van een 1/2 marathon naar een hele marathon. Maar hoe doe je dat? Met een goede voorbereiding! Gestart met een gesprek en berekening van mijn ❤️omslagpunt bij Zeeland Running om vervolgens anders en effectiever te leren trainen. Met een aanvullend en persoonlijk trainingsschema 3 x per week aan de slag gegaan. Jos bleef op de achtergrond aanwezig voor de nodige begeleiding en tips. De coaching gaf vertrouwen.
April 2019 heb ik mijn 1e marathon uitgelopen. Dat geluksgevoel aan de finish, dat gun ik iedereen😄. Bedankt Jos!
Met dank aan de test bij Zeeland running heb ik duidelijkheid over mijn hartslagzones. Nu weet ik hoe ik gericht kan trainen om steeds sneller te gaan lopen. Met behulp van Jos’ schema’s heb ik verschillende nieuwe pr’s kunnen zetten. Ook de persoonlijke begeleiding is erg fijn, Jos is oprecht geinteresseerd en betrokken bij mijn vorderingen.
Vorig jaar een omslagpunttest gedaan bij Jos om duidelijk te krijgen hoe mijn hartzones eruit zagen. Jos begeleid je hier heel fijn in, en legt duidelijk uit wat de bedoeling is. Daarna is hij mijn schema’s gaan maken. Mijn wensen en werk werden verwerkt in het schema. Jos houd rekening met wat ik kan en niet. Weet precies wanneer hij mij moet afremmen en wanneer ik nog een beetje door kan. Ik kan altijd met vragen terecht,hij heeft begrip voor als het niet lukt en ondersteunt je heel fijn tijdens je trainingsweken . Nogmaals dank je wel Jos voor alles. Dat ik nog veel mooie wedstrijden mag lopen met jou hulp!!
Ik wilde graag weten of er nog verbetering in mijn prestaties mogelijk en heb daarom een omslagpunttest gedaan bij Jos. Op basis van mijn persoonlijke doelen, beschikbare tijd en de testresultaten heeft hij een schema opgesteld. In het begin moest ik erg wennen aan de langzame duurlopen, want die deed ik nooit, maar ik merk dat ik daar toch wel heel veel aan heb. Ook de variatie in de trainingen bevalt me prima. Voorheen liep ik altijd hetzelfde tempo in verschillende afstanden. Na een training geef ik via de garmin app door hoe het is gegaan en krijg regelmatig feedback of tips voor een leuke wedstrijd. Het belangrijkste: ik heb inmiddels mijn tijd op de 10km en de 10EM behoorlijk aangescherpt! In het najaar staat de halve marathon op het programma…
Een paar weken terug de marathon gedaan en kijk er zeer tevreden op terug dankzij de coaching van Jos die altijd bereikbaar was voor vragen en goede ondersteuning! Begonnen met de test voor omslag punt, wat gelijk goed voelde , daar aangegeven wat we wilden (een zeer snelle eindtijd voor me) dus een pittig schema ! Ondanks dit pittige schema geen blessure op gelopen in de voorbereidingen en op de marathon zeer diep gegaan en een super snel herstel 💪🏻
Dus nu weer zeer tevreden verder met trainen !!
Jos super bedankt
MurielSchema en Omslagpunttest 2019
JudithSchema en Omslagpunttest 2019
EdithSchema en Omslagpunttest 2018
AnnetteSchema en Omslagpunttest 2018
MaroeskaSchema en Omslagpunttest 2018
RichardSchema en Omslagpunttest 2019

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING