PERSOONLIJK SCHEMA

Is er een bepaald doel dat je wilt bereiken maar je weet niet hoe je er voor moet trainen?

Een persoonlijk hardloopschema is dan handig. De gratis schema’s op internet houden geen rekening met jouw persoonlijke omstandigheden. Bij een persoonlijk schema wordt rekening gehouden met jouw (on)mogelijkheden, je wensen en je ambities. Of je nu een beginnende hardloper bent die 5km onafgebroken wil lopen óf een doorgewinterde atleet die een snelle tijd op de Marathon wil neer zetten. Met een persoonlijk schema help ik jou je doel sneller te bereiken.

KOSTEN

De intake is geheel gratis! De kosten voor een persoonlijk schema bedragen €40 per 3 maanden. Dit is inclusief een maandelijks telefonisch consult. Je kunt in plaats daarvan ook op dinsdag(20:45 uur) of op donderdag (21:15 uur)  langs komen voor een persoonlijk consult op de atletiekbaan. Vooraf wel even afspreken. Als je lid bent van AV’56 dan is het schema (onder bepaalde voorwaarden) gratis.

Om de hartslagzones te kunnen bepalen wordt aanbevolen om eerst een Humon Hex Threshold test te doen. Hierdoor kan effectiever worden getraind. Bepaling op basis van maximum/minimum hartslag is onnauwkeurig.

Je wordt gevraagd om een intakeformulier in te vullen met je persoonlijke gegevens, je huidige trainingsgewoonten, je blessureverleden en je ambities.

Vervolgens wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Hierin bespreken we jouw intakeformulier en je (on) mogelijkheden.

Het kan zijn dat er nog een Humon Hex Incremental test nodig is om je omslagpunt en de trainingszones te bepalen. Zie daarvoor het hoofdstukje hieronder.

Vervolgens ga ik een trainingsplan maken gebruik makend van jouw intakeformulier en de uitslag van de test. Dit is een schema voor 3 maanden.

Maandelijks hebben we telefonisch overleg om te bespreken hoe de trainingen verlopen. Dat kan ook op dinsdag- of donderdagavond bij de atletiekbaan

Als je een hardloophorloge hebt waarmee je je trainingen kunt uploaden naar Strava of Garmin Connect, dan kan ik online bekijken hoe de trainingen gaan en zien en of er bijsturing nodig is. Kijk hier voor een voorbeeld.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118