PERSONAL TRAINING HARDLOPEN

Beginnen met hardlopen maar je weet niet hoe je moet beginnen? Of heb je misschien een bepaald doel waar je naar toe wilt werken. Met een personal training hardlopen helpen wij jou op weg!

HOE WERKT HET?

In een kort gesprek, tijdens de warming-up, worden je hardloopdoelen, je loopverleden en je fysieke klachten besproken. Afhankelijk van je wensen wordt een video gemaakt van je huidige loopstijl(nulmeting) die daarna samen wordt bekeken. Daarna doen we oefeningen die je techniek kunnen verbeteren.

AL ERVARING?

Ben je al wat ervaren in het lopen? Het is ook mogelijk om techniek- en conditieopbouwende training te doen samen met de trainer al dan niet in combinatie met een persoonlijk hardloopschema.

KOSTEN

Een personal training van een uur kost €35.00. Je mag met meerdere personen meedoen voor dit bedrag. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan elke persoon is er een maximum van 4 personen. De training kan in overleg op de door jou gewenste lokatie plaats vinden. Voor meer informatie, bel 06-41841118

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING