STOOMCURSUS EFFICIËNT HARDLOPEN

Door middel van een persoonlijke stoomcursus efficiënt leren hardlopen ontdek je in drie trainingen de technieken van het hardlopen. Tijdens deze cursus wordt op verschillende momenten video gebruikt om je techniek te beoordelen.

Na deze cursus:

  • Weet je wat het verschil is tussen een goede en slechte looptechniek.
  • Wat je fout deed in je looptechniek en waarom.
  • Is je hardlooptechniek gegarandeerd verbeterd..
  • Ken je de oefeningen om aan je hardlooptechniek te blijven werken.
Startersgroep zaterdagmorgen

KOSTEN

Deze cursus kost €100. Dit is inclusief 3 persoonlijke trainingen van een uur en een eigen filmpje met daarop de beelden van je loopanalyse. Je kunt met maximaal twee personen meedoen voor dit bedrag.

PERSONAL TRAINING

Beginnen met hardlopen maar je weet niet hoe je moet beginnen? Of heb je misschien een bepaald doel waar je naar toe wilt werken. Zeeland Running kan je helpen!

In een kort gesprek, tijdens de warming-up, worden je hardloopdoelen, je loopverleden en je fysieke klachten besproken. Afhankelijk van je wensen wordt een video gemaakt van je huidige loopstijl(nulmeting) die daarna samen wordt bekeken. Daarna doen we oefeningen die je techniek kunnen verbeteren.

Het is ook mogelijk om techniek- en conditieopbouwende training te doen samen met de trainer al dan niet in combinatie met een persoonlijk hardloopschema.

KOSTEN

Een personal training van een uur kost €35.00. Je mag met meerdere personen meedoen voor dit bedrag. Om voldoende aandacht te kunnen geven aan elke persoon is er een maximum van 4 personen. De training kan in overleg op de door jou gewenste lokatie plaats vinden. Voor meer informatie, bel 06-41841118

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING