CORE STABILITY EN FUNCTIONAL TRAINING

Core Stability en Functionele training is voor hardlopers en fietsers een must om blessures te voorkomen en om krachtiger te kunnen hardlopen

De meeste atleten weten dat ze deze “core” oefeningen moeten doen om blessures te voorkomen al is het in je eentje lastig om daar de motivatie voor op te brengen. Het is veel leuker om dat in groepsverband te doen.

Zeeland Running organiseert daarom van oktober t/m april core stability en functionele circuittraining, elke woensdagavond in sportzaal de Spinne in Goes-Noord. Er zijn trainingen voor verschillende niveaus. Afhankelijk van je niveau kun je kiezen voor het eerste of tweede uur op de woensdagavond.

Vanaf woensdag 7 oktober 2020 beginnen de lessen weer in sportzaal de Spinne in Goes-Noord

KOSTEN

Doe gewoon een keer mee met een gratis proefles. Je hoeft jezelf daarvoor niet aan te melden. Als het je bevalt dan kan je een abonnement nemen voor het hele seizoen (oktober t/m april), in totaal 30 lessen. Die kost €100. Kom je maar af en toe, dan kun je ook een 10x kaart aanschaffen. Zo’n kaart kost €50  en is onbeperkt geldig.

AV ’56 leden krijgen 20% korting(kortingscode opvragen via info@zeelandrunning.nl) op zowel abonnement als 10x kaart. Losse lessen volgen kan ook. Die kosten €6.00 en kan je ter plaatse voldoen.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING