CURSUS EFFICIËNT HARDLOPEN

Door middel van de persoonlijke cursus efficiënt hardlopen ontdek je in drie trainingen de technieken van het hardlopen. In 1 op 1 sessies leer je stap voor stap de focuspunten van een goede looptechniek. Tijdens deze cursus wordt op verschillende momenten video gebruikt om je techniek te beoordelen.

RESULTAAT

Na deze cursus:

  • Weet je wat het verschil is tussen een goede en slechte looptechniek.
  • Wat je fout deed in je looptechniek en waarom.
  • Is je hardlooptechniek gegarandeerd verbeterd..
  • Ken je de oefeningen om aan je hardlooptechniek te blijven werken.
Startersgroep zaterdagmorgen

KOSTEN

Deze cursus kost €100. Dit is inclusief 3 persoonlijke trainingen van een uur en een eigen filmpje met daarop de beelden van je loopanalyse. Je kunt met maximaal twee personen meedoen voor dit bedrag.

Ervaringen van klanten

In 2017 de startcursus hardlopen bij Jos gevolgd. Sindsdien loop ik recreatief zo rond de 5 km per ronde. Ik wilde graag mijn snelheid verbeteren en de rondes vergroten. Ik merkte ook dat ik niet zo fijn meer liep en dat ik dat zelf niet voor elkaar kreeg.

Dus in Juni mezelf opgegeven voor de cursus ‘Efficiënt leren hardlopen’ die Jos geeft. Dit zijn 3 trainingssessies waarin o.a. je houding en techniek geanalyseerd wordt en waarin je oefeningen doet om het te verbeteren. De trainingen waren echt mega leerzaam en heel gevarieerd. De begeleiding en coaching van Jos is super en vooral motiverend. Je krijgt genoeg handvaten mee om thuis door te trainen. Heel blij mee dat ik dit gedaan heb en het is zeker een aanrader! 😊

ChristaKlant 2019

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING