HARDLOOPCLINIC EN BEDRIJFSTRAINING

Regelmatig bewegen verlaagt het ziekteverzuim binnen uw organisatie, maar hoe kunt u daar als bedrijf invulling aan geven?

Samen sporten verhoogt de saamhorigheid en is tegelijkertijd team building. Met een aantal medewerkers toewerken naar een evenement zoals een 5 óf 10km loop, een bedrijvenloop of misschien wel de Kustmarathon is erg leuk.

Zeeland Running kan een hardloopclinic of bedrijfstraining aanbieden met daarin video-analyse, krachttraining, looptechniektraining en conditietraining. Aansluitend kunnen er wekelijks vervolgsessies plaats vinden. Tijdens een intakegesprek worden de mogelijkheden besproken en aan de hand daarvan wordt een offerte afgegeven. Voor meer informatie neemt u contact op met info@zeelandrunning.nl

TRAINING OP LOKATIE

Wij hebben in het verleden al regelmatig trainingen op locatie gegeven voor diverse bedrijven en sportverenigingen. Dit kan zowel op de locatie van het bedrijf of de sportvereniging of op een deel van het parkoers.  Door uitdagende trainingen zijn uw medewerkers zijn dan optimaal voorbereid om deel te nemen aan een hardloopevenement.

BEDRIJFSGEGEVENS

Bedrijfsnaam: Zeeland Running
Adres: Johnsonlaan 46 Goes (geen bezoekadres)
K.v.K. 57701326

CONTACT

06-41841118

DISCLAIMER: NIETS OP DEZE WEBSITE MAG WORDEN GEKOPIEERD VOOR COMMERCIEEL GEBRUIK ZONDER DE TOESTEMMING VAN ZEELAND RUNNING